Grieks Restaurant

Alexy's

Positieve ratingPositieve ratingPositieve ratingPositieve ratingHalve positieve rating

Op basis van 17 recensies

9,2

Ervaring:

Wij gaan (te) vaak eten bij Alexy's. En steeds is het weer gezellig en is het eten weer om je lippen bij af te likken. Het is dan ook elke avond weer jammer om weer naar huis te gaan. We blijven daarom vaak nog 'even' hangen. Ik raad het iedereen aan om eens een keer hier te gaan eten!

Eten / drinken: 10
Sfeer: 10
Service: 10
Prijs / kwaliteit: 10

Totaal: 10

Door: Renate van der Linden op 21-6-2014

Ervaring:

Gisteren hier voor het eerst op aanraden van vrienden wezen eten. We hadden het verrassingsmenu gekozen. Heerlijk, alles vers, niet vet, de lamskoteletjes waren voortreffelijk, de kleine voorgerechtjes evenzo. Inderdaad een echte aanrader.

Eten / drinken: 10
Sfeer: 9
Service: 10
Prijs / kwaliteit: 10

Totaal: 9,9

Door: Jenneke en Dick KLein Geltink op 20-4-2014

Ervaring:

Lekker gegeten bij Alexy's. Bediening zoals altijd weer vriendelijk. Eten prima . Wat wel opvalt dat er veel mensen zijn die er graag naar toe gaan, waardoor de zaak te vol is en je erg dicht op je buren zit.

Eten / drinken: 10
Sfeer: 8
Service: 8
Prijs / kwaliteit: 8

Totaal: 8,8

Door: robcitroen op 23-3-2014

Ervaring:

We waren hier in de meivakantie. heerlijk gegeten en een gemoedelijke sfeer en bediening. Echt een aanrader!!

Eten / drinken: 9
Sfeer: 9
Service: 9
Prijs / kwaliteit: 9

Totaal: 9

Door: Anke van Asselt op 16-7-2013

Ervaring:

We waren hier in de meivakantie. Heerlijk gegeten en een gemoedelijke sfeer en bediening. Echt een aanrader!!

Eten / drinken: 9
Sfeer: 9
Service: 9
Prijs / kwaliteit: 9

Totaal: 9

Door: Anke van Asselt op 16-7-2013Positieve ratingPositieve ratingPositieve ratingPositieve ratingGeen rating

Op basis van 13 recensies

8,3

Ervaring:

Weer ouderwets lekker en gezellig gegeten bij Alexy's. Vriendelijke bediening en lekker eten. Restaurant is zeer populair gezien het aantal gasten waardoor je vrij weinig privacy hebt en dicht op je "buren"zit.

Eten: 9
Service: 7
Decor: 9

Totaal: 8

Door: robcitroen op 22-3-2014

Ervaring:

Dit restaurant stond al langer op het lijstje te bezoeken, en daar kregen we absoluut geen spijt van. Vanaf het station loop je zo richting het centrum en loop je al langs het restaurant. Keurig ontvangen en voorgegaan naar onze gereserveerde tafel (altijd druk, en begrijpelijk). Kaart ontvangen, veel bekende gerechten uit de overheerlijke Griekse keuken. Maar ook gerechten die we niet konden of eerder hebben geprobeerd. De Souzoukakia en de Wrakomeni Feta waren overheerlijk. Alsof er een engel over je tong loopt.. De mega mix grill is een hele flinke schotel, maar ging daadwerkelijk op omdat het zo heerlijk was, net als de varkenshaas met paprikasaus. Vaak is de gyros niet voldoende gekruid, snel droog of koud Maar het water loopt mij tijdens het schrijven van deze recensie alweer in de mond. De extra Gigantes/reuzebonen, vol van smaak en heerlijk zacht. De rijst ook super van smaak. En het dessert citroenijs werd ook met veel plezier verorberd. Kortom, weer een juweeltje in de Griekse keuken on ons lijstje erbij.

Eten: 9
Service: 9
Decor: 9

Totaal: 9

Door: Mick_72 op 8-2-2014

Ervaring:

Tweemaal binnen veertien dagen daar gegeten. Hoewel een eenvoudig interieur is het eten met liefde bereid en de bediening vriendelijk behulpzaam en bereid om Griekenland zowel als land, cultuur en niet te vergeten de muziek te promoten.we hebben genoten en als je dan voor 4 personen 138 euro moet afrekenen voor een drie gangen diner incl. drankjes en koffie na dan ga je beslist nog eens

Eten: 10
Service: 8
Decor: 9

Totaal: 9

Door: ajmeijer op 8-11-2013

Ervaring:

Leuk restaurant in de stad. Ruime porties dus bedenk wat je besteld. Bij voorgerecht kun je het hoofd gerecht niet meer op, laat staan dat er een toetje bij kan. Keuze uit vlees of vis is voldoende. Altijd vriendelijke eigenaar en bediening. Frisse huiswijn en erg lekkere koffie als afsluiter.

Eten: 9
Service: 8
Decor: 9

Totaal: 9

Door: GertjanvanM op 19-7-2013

Ervaring:

Toevallig bij Alexy's "geland",. Oorspronkelijk geplande restaurant was compleet volgeboekt. Om kort te zijn.. Koerswijziging is zeer positief uitgepakt. Alexy's is een relatief eenvoudig onderkomen. Tafels wel wat dicht op elkaar ! Gastvrijheid is echter heel aangenaam. Je zit nog niet of de Ouzo staat al op tafel. Vlotjes de kaart en het uitserveren van het menu Voor mijn eega de tonijn in zalm verpakt. Voor mijzelf in goede en lekkere olie gebakken mosselen met wat uitjes. Beide gerechten gewoon lekker en aangenaam. Een zeer ruime hoeveelheid lekker brood en op tafel!! Wij schrokken echter van de kwantiteit van de hoofdgerechten. Voor mijn eega een zeer ruime portie mixed grill mooie selectie en goed bereidt. Voor mijzelf de lamsracks Commentaar.. in 1 woord subliem en met een lekker vet randje . Kwantitatief wel een portie van niet minder als 5 stuks . Doodzonde om te laten staan!! Voeg hierbij een uitstekende salade, smaakvolle rijstvariant en goede frieten en als klant kan je alleen maar tevreden zijn. Voor een nagerecht absoluut geen plaats meer. Met bediening gesproken over forse hoeveelheid voor 65 plussers. Hij adviseerde in toekomst 1 schotel voor 2 personen te bestellen. Is voor Alexy's geen probleem!! Dom maar vergeten de wijnkaart in te zien. Zeker een reden om nog eens terug te gaan want de verhouding prijs/kwaliteit is dik in orde.

Eten: 8
Service: 7
Decor: 8

Totaal: 8

Door: graafschap12 op 7-4-2013Positieve ratingPositieve rating../Positieve ratingHalve positieve rating

Op basis van 3 recensies

9
Ervaring:

gastvrij ,gezellig ,uitstekend gegeten ! een echte aanrader voor een heerlijke griekse avond Wouter en Erica

Eten: Zeer goed
Inrichting: Zeer goed
Service: Zeer goed

Totaal: Zeer goed

Door: Een Google-gebruiker, een jaar geleden beoordeeld

Ervaring:

Wat een gastvrijheid, wat een service wat een gezelligheid!!! Echt heerlijk gegeten bij Alexy's. Een dikke aanrader!

Eten: Uitstekend
Inrichting: Uitstekend
Service: Uitstekend

Totaal: Uitstekend

Door: Diana en Paul, een jaar geleden beoordeeld


Totaal: Uitstekend

Door: Een Google-gebruiker, 3 jaar geleden beoordeeld